Maatwerk beeldadvies

Mensen onthouden 80% van wat ze zien tegenover 20% van wat ze lezen. En 90% van de informatie die naar de hersenen wordt gestuurd is visueel.

Als je met klanten, opdrachtgevers, collega’s of partners contact zoekt, is het dus verstandig wanneer je beeld gebruikt dat spreekt. En dan wil je natuurlijk wel beeld hebben dat bij de uitstraling (je huisstijl) van je bedrijf past.

Beeldstrategie

A Dutch Angle helpt je om de visuele identiteit van je bedrijf of organisatie vast te stellen. Zodra die duidelijk is, is het handig om handvatten hebben zodat je in de toekomst op een professionele manier beeld kunt inzetten: een beeldstrategie.
Ik schrijf die voor je, of ik assisteer daarbij.

Trefzeker beeld gebruiken

Waar nodig leid ik de mensen die de communicatie doen, op, zodat zij in de toekomst trefzeker beeld kunnen inzetten en beeldmakers (fotografen, animatoren, vormgevers enz.) briefen.

Voor communicatieadviseurs

Communicatieprofessionals die worstelen met de plek van beeld in hun communicatiestrategie, help ik op weg. Voor hen is mogelijk om een adviesstrippenkaart bij me te kopen. Het doel is dat het worstelen ophoudt en dat je uiteindelijk A Dutch Angle hiervoor niet meer nodig hebt.

Contact met A Dutch Angle: