A Dutch Angle staat vooral voor beeld en tekst. Ik denk in beeld, ik zet die beelden om in tekst.

Voor onderstaande projecten heb ik de voice-over-teksten geschreven, het scenario, en in sommige gevallen heb ik de filmshoot begeleid.

Slim reizen

Voor de provincie Noord-Holland maakte ik in samenwerking met Makemotion een animatiefilm die smart mobility uitlegt. Ik schreef het scenario en de voice-over-tekst.

Provinciale Statenvergadering

Voor de provincie Noord-Holland maakte ik met Johannes Abeling een video waarin de bodes vertellen over hun werk tijdens een vergadering van Provinciale Staten. Ik maakte het script, deed de interviews en begeleidde de filmshoot.

Vertrouwenspersonen

Met deze animatiefilm vertelde de gemeente Almere op een toegankelijke manier aan hun medewerkers bij wie ze terecht konden wanneer ze ongewenst gedrag op de werkvloer tegen kwamen.
Laura Peetoom maakte de korte animatie. Ik schreef de voice-over-tekst die Anke de Vries insprak.

Technisch talent gevraagd

Om diverse technische functies bij de provincie Noord-Holland ingevuld te krijgen, maakte ik samen met Johannes Abeling deze video. Ik was verantwoordelijk voor het script en begeleidde de filmshoot.

Animatiefilm: Erfelijkheid bij psychose

De vereniging Ypsilon wilde een filmpje over de vraag waar familieleden van mensen met een psychotische aandoening mee kunnen zitten: is het erfelijk?
Laura Peetoom maakte de korte animatie. Ik dacht mee over het scenario en schreef de teksten.

Contact met A Dutch Angle? Vul onderstaand formulier in.

Er zijn op dit moment geen FILM beschikbaar.