Teksten voor video

Een video is een snelle manier om duidelijk informatie over te brengen. Dat kan bijvoorbeeld een vlog zijn, een animatiefilmpje, een reportagevideo.

A Dutch Angle adviseert je of en wanneer een video past bij het verhaal dat je wilt vertellen. Daarnaast adviseer ik wat voor soort video het best past bij je boodschap.

Voice-over

Vooral bij animatiefilm is een voice-over-tekst heel belangrijk. Die mag niet te ingewikkeld zijn, maar ook zeker niet te makkelijk (afhankelijk van de doelgroep). Die schrijf ik voor je. Vanzelfsprekend gaat dat in samenspraak met jou.

Geïnteresseerd in een video voor jouw zaak? Scrol naar beneden op deze pagina en vul het formulier in.

Partners

Ken je niemand die kan filmen, dan zorg ik ervoor dat er iemand is die filmt, en de video monteert. A Dutch Angle werkt samen met een groot netwerk van beeldmakers. Samen vertellen we jouw verhaal.

Portfolio

Slim reizen

Voor de provincie Noord-Holland maakte ik in samenwerking met Makemotion een animatiefilm die smart mobility uitlegt. Ik schreef het scenario en de voice-over-tekst.


Provinciale Statenvergadering

Voor de provincie Noord-Holland maakte ik met Johannes Abeling een video waarin de bodes vertellen over hun werk tijdens een vergadering van Provinciale Staten. Ik maakte het script, deed de interviews en begeleidde de filmshoot.


Vertrouwenspersonen

Met deze animatiefilm vertelde de gemeente Almere op een toegankelijke manier aan hun medewerkers bij wie ze terecht konden wanneer ze ongewenst gedrag op de werkvloer tegen kwamen.
Laura Peetoom maakte de korte animatie. Ik schreef de voice-over-tekst die Anke de Vries insprak.


Animatiefilm: Erfelijkheid bij psychose

De vereniging Ypsilon wilde een filmpje over de vraag waar familieleden van mensen met een psychotische aandoening mee kunnen zitten: is het erfelijk?
Laura Peetoom maakte de korte animatie. Ik dacht mee over het scenario en schreef de teksten.


Contact met A Dutch Angle: