Scripts voor video

“Doet u mij maar een filmpje”.
Zomaar iemand met een camera op een gebeurtenis of iemand afsturen geeft maar zelden een goed resultaat. Je hebt een plan nodig: wat voor verhaal wil je vertellen? Hoe moet je video beginnen, en eindigen? Als je iemand interviewt, welke vragen stel je dan? En ook, wie interviewt?

A Dutch Angle maakt het plan – het script – en begeleidt zo nodig de hele videoshoot. In samenspraak met jou komen we tot het verhaal dat jij wilt vertellen.

Geïnteresseerd in een video voor jouw zaak? Scrol naar beneden op deze pagina en vul het formulier in.

Partners

Ken je niemand die kan filmen, dan zorg ik ervoor dat er iemand is die filmt, en de video monteert. A Dutch Angle werkt samen met een groot netwerk van beeldmakers. Samen vertellen we jouw verhaal.

Portfolio

Technisch talent gevraagd

Om diverse technische functies bij de provincie Noord-Holland ingevuld te krijgen, maakte ik samen met Johannes Abeling deze video. Ik was verantwoordelijk voor het script en begeleidde de filmshoot.


Provinciale Statenvergadering

Voor de provincie Noord-Holland maakte ik met Johannes Abeling een video waarin de bodes vertellen over hun werk tijdens een vergadering van Provinciale Staten. Ik maakte het script, deed de interviews en begeleidde de filmshoot.


Contact met A Dutch Angle: