Websiteteksten en berichten

Een goede website maken kost tijd, vooral als je het zelf doet. Tijd die je ook had kunnen gebruiken om te doen waar je écht goed in bent.

Laat de teksten over aan een professional. Iemand met meer dan 20 jaar ervaring in (zakelijke) teksten schrijven. A Dutch Angle neemt de zorg voor je teksten van je over. Ik schrijf de teksten op de webpagina’s in nauw samenspraak met jou.

Nieuwsberichten

Als je regelmatig aandacht voor je zaak wilt hebben, zet dan nieuwsberichten op je website en/of sociale media. Ook die maak ik voor je.


Nieuwsgierig? Vul het formulier in onderaan deze pagina en ik neem contact met je op.

SEO-teksten

Artikelen die online komen, zijn trouwens altijd SEO-teksten (Search Engine Optimisation). Dat betekent dat de teksten goed te vinden zijn door zoekmachines, zoals Google. En dat betekent weer aandacht voor je zaak.

Portfolio

Taalinstituut Cours de Français

Voor Cours de Français in Amsterdam maak ik de nieuwsberichten op de site, die ook in een 4-jaarlijkse nieuwsbrief verschijnen.


Shhht… Stiltegebieden in Noord-Holland

Voor het magazine &Holland (uitgave van de provincie Noord-Holland) schreef ik een artikel over de stiltegebieden in de regio.Kapsalon de Haremakerai

Voor de Haremakerai in Zaandijk heb ik onder andere de teksten op de website onder handen genomen.
Daarnaast zet ik nieuwtjes en foto’s op de Facebookpagina van de salon.


Vega of vegan in Barcelona

Voor de website Vegatopia schreef ik een artikel over vega(n)vriendelijke restaurants in Barcelona.Contact met A Dutch Angle: