Over A Dutch Angle

In de fotografie is een Dutch Angle een beeld dat scheef is, waardoor het perspectief iets is veranderd: het wordt ook wel eens de verhalende hoek genoemd.

In alles wat A Dutch Angle doet, gaat het om dat andere perspectief, de verrassende hoek waardoor je niet alleen opvalt, maar ook nét iets meer vertelt.

Annoesjka Brohm van A Dutch Angle heeft jarenlange ervaring als schrijvend redacteur en journalist, als communicatieadviseur en als fotograaf.

Ik combineer mijn expertise in storytelling, tekst en beeld met mijn uitgebreide vakkennis van communicatie. Daarmee zorg ik ervoor dat je boodschap op alle mogelijke manieren effectief overkomt.

A Dutch Angle staat voor een persoonlijke aanpak: of het nu om tekst- of beeldproducties gaat, we maken het samen. Tenslotte vertel ik jouw verhaal.

– Annoesjka Brohm


Anderen over A Dutch Angle:

Dick Verkaar,
project & interimmanager, voormalig Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

“Annoesjka en ik werkten heel constructief met elkaar samen bij de vorming van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied. Annoesjka is resultaatgericht, flexibel, communicatief en heeft een breed blikveld en bovendien is zij nog een plezierige collega. Zij weet haar eigen expertise over de communicatie in breed perspectief te plaatsen en haar adviezen hebben daarmee een grote reikwijdte. Een topper!”


Hans Laroes,
voormalig hoofdredacteur NOS-Journaal

“Ik heb Annoesjka leren kennen als een slimme interviewer, een uitstekend schrijver en als een integer persoon. Ze vertaalt de betekenis van de woorden van de geïnterviewde naar een goed geschreven artikel. Bovendien heeft ze het vermogen om (complexe) informatie te structureren, waardoor haar teksten van het begin tot het eind voor iedereen prettig leesbaar zijn. Daarnaast is ze een proactieve en een zeer creatieve vrouw.”


Reinout Woittiez, voormalig Algemeen Directeur Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

“Annoesjka is een creatieve en opgewekte kwartiermaker die met passie en grote collegialiteit de interne communicatie stevig op de rails heeft gezet.”Wie meer over me wil weten, wil linken of me wil volgen, kan terecht op LinkedIn, Instagram en Twitter.