Over A Dutch Angle

Annoesjka Brohm van A Dutch Angle heeft jarenlange ervaring als schrijvend redacteur, journalist, communicatieadviseur en als fotograaf.

In de fotografie is een Dutch Angle een beeld dat scheef is. Het perspectief verandert en je krijgt daardoor een ander verhaal. Dat is precies waar mijn communicatieadvies, teksten en schrijfcoaching om draait: dat nieuwe perspectief.
Ik gebruik het om de vraag achter de vraag naar boven te halen. Of om een verrassend verhaal te vertellen. Het is net die hoek waardoor je opvalt of waardoor de boodschap meer beklijft.

Mijn schrijf- en interviewervaring combineer ik met uitgebreide expertise in communicatie. Dankzij mijn jaren bij de overheid weet ik hoe je ingewikkelde zaken begrijpelijk brengt.

Weten op welke onderwerpen je me trefzeker op inzet? Of wil je graag iets lezen van mijn hand? Neem dan een kijkje in de etalage.

Wie regelmatig (visueel) communicatieadvies, teksten en schrijfcoaching nodig heeft, kan een voordelige strippenkaart aanschaffen.

Neem contact met me op voor meer informatie.


Anderen over A Dutch Angle:

Günay Yilmaz, senior beleidsadviseur programma gezonde leefomgeving

“Annoesjka kan ingewikkelde onderwerpen licht maken en zo opschrijven dat het voor iedereen begrijpelijk wordt (zonder dat het aan inhoud inboet!).

Daarmee zorgt ze ervoor dat we een veel grotere groep aan inwoners informeren en meenemen in ons verhaal. Ik heb Annoesjka meermaals in actie gezien bij de provincie Noord-Holland en nog niet zo lang geleden heeft ze voor het programma gezonde leefomgeving ook weer mooi schrijfwerk afgeleverd.”

Manon Kramer, eigenaar kapsalon De Haremakerai

“Sinds Annoesjka onze website en Facebookpagina bijhoudt, is een last van mijn schouders af! Ze houdt alles voor ons bij en is heel verfrissend in haar communicatie. Bovenal lijkt het wel alsof ze mijn gedachten leest, waardoor ze me meestal een stap voor is. Dat is echt fantastisch.
Sinds ik het aan Annoesjka overlaat, krijgen wij heel veel complimenten over de communicatie op onze website en Facebookpagina.
Ik ben haar iedere keer dankbaar voor haar kennis en communicatie. Superfijn.”


Dick Verkaar, project & interimmanager, voormalig Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

“Annoesjka en ik werkten heel constructief met elkaar samen bij de vorming van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied. Annoesjka is resultaatgericht, flexibel, communicatief en heeft een breed blikveld en bovendien is zij nog een plezierige collega. Zij weet haar eigen expertise over de communicatie in breed perspectief te plaatsen en haar adviezen hebben daarmee een grote reikwijdte. Een topper!”


Hans Laroes,
voormalig hoofdredacteur NOS-Journaal

“Ik heb Annoesjka leren kennen als een slimme interviewer, een uitstekend schrijver en als een integer persoon. Ze vertaalt de betekenis van de woorden van de geïnterviewde naar een goed geschreven artikel. Bovendien heeft ze het vermogen om (complexe) informatie te structureren, waardoor haar teksten van het begin tot het eind voor iedereen prettig leesbaar zijn. Daarnaast is ze een proactieve en een zeer creatief mens.”


Reinout Woittiez, voormalig Algemeen Directeur Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

“Annoesjka is een creatieve en opgewekte kwartiermaker die met passie en grote collegialiteit de interne communicatie stevig op de rails heeft gezet.”


Algemene voorwaarden A Dutch Angle (pdf, download 660 kb)