Over A Dutch Angle

Ann Brohm van A Dutch Angle heeft jarenlange ervaring als schrijvend redacteur, journalist, communicatieadviseur en als fotograaf.

In de fotografie is een Dutch Angle een beeld dat scheef is. Het perspectief verandert en je krijgt daardoor een ander verhaal. Dat is precies waar mijn communicatieadvies, teksten en schrijfcoaching om draait: dat nieuwe perspectief.
Ik gebruik het om de vraag achter de vraag naar boven te halen. Of om een verrassend verhaal te vertellen. Het is net die hoek waardoor je opvalt of waardoor de boodschap meer beklijft.

Mijn schrijf- en interviewervaring combineer ik met uitgebreide expertise in communicatie. Dankzij mijn jaren bij de overheid weet ik hoe je ingewikkelde zaken begrijpelijk brengt.

Weten op welke onderwerpen je me trefzeker op inzet? Of wil je graag iets lezen van mijn hand? Neem dan een kijkje in de etalage.

Wie regelmatig (visueel) communicatieadvies, teksten en schrijfcoaching nodig heeft, kan een voordelige strippenkaart aanschaffen.

Neem contact met me op voor meer informatie.


Anderen over A Dutch Angle:

Dick Verkaar, project & interimmanager, voormalig Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

“Ann en ik werkten heel constructief met elkaar samen bij de vorming van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied. Ann is resultaatgericht, flexibel, communicatief en heeft een breed blikveld en bovendien is hen nog een plezierige collega. Hen weet hun eigen expertise over de communicatie in breed perspectief te plaatsen en hun adviezen hebben daarmee een grote reikwijdte. Een topper!”


Günay Yilmaz, senior beleidsadviseur programma gezonde leefomgeving

“Ann kan ingewikkelde onderwerpen licht maken en zo opschrijven dat het voor iedereen begrijpelijk wordt (zonder dat het aan inhoud inboet!).

Daarmee zorgt hen ervoor dat we een veel grotere groep aan inwoners informeren en meenemen in ons verhaal. Ik heb Ann meermaals in actie gezien bij de provincie Noord-Holland en nog niet zo lang geleden heeft hen voor het programma gezonde leefomgeving ook weer mooi werk afgeleverd.”


Manon Kramer, eigenaar kapsalon De Haremakerai

“Sinds Ann onze website en Facebookpagina bijhoudt, is een last van mijn schouders af! Hen houdt alles voor ons bij en is heel verfrissend in hun communicatie. Bovenal lijkt het wel alsof hen mijn gedachten leest, waardoor hen me meestal een stap voor is. Dat is echt fantastisch.
Sinds ik het aan Ann overlaat, krijgen wij heel veel complimenten over de communicatie op onze website en Facebookpagina.
Ik ben hen iedere keer dankbaar voor hun kennis en communicatie. Superfijn.”


Reinout Woittiez, voormalig Algemeen Directeur Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

“Ann Brohm is een creatieve en opgewekte kwartiermaker die met passie en grote collegialiteit de interne communicatie stevig op de rails heeft gezet.”


Hans Laroes, voormalig hoofdredacteur NOS-Journaal

“Ik heb Ann leren kennen als een slimme interviewer, een uitstekend schrijver en als een integer persoon. Hen vertaalt de betekenis van de woorden van de geïnterviewde naar een goed geschreven artikel. Bovendien heeft hen het vermogen om (complexe) informatie te structureren, waardoor hun teksten van het begin tot het eind voor iedereen prettig leesbaar zijn. Daarnaast is hen een proactief en een zeer creatief persoon.”


Algemene voorwaarden A Dutch Angle

Op alle overeenkomsten tussen een partij en A Dutch Angle zijn de Algemene Voorwaarden A Dutch Angle (download) van toepassing.